torsdag, februari 15, 2007

Kevin Costner och Ashton Kutcher har huvudrollerna i The Guardian - ett mäktigt actiondrama om den amerikanska kustbevakningens dödsföraktande ytbärgare. Tyngd av sorg efter en tragisk misslyckad räddningsaktion, får den legendariske livräddaren Ben Randall (Costner) ett uppdrag han inte vill ha – att träna upp ytbärgaraspiranter. Snart drabbar han samman med den stöddige simmarstjärnan Jake Fisher (Kutcher), som drivs av en mörk hemlighet och är mer intresserad av att slå Bens livräddningsrekord än att själv rädda liv. Men Ben ser samtidigt att Jake har vad som krävs för att bli den allra bäste. The Guardian är fylld av spektakulära räddningsscener från Berings havs livsfarliga vatten, och är en lika realistisk som gripande berättelse om havets verkliga hjältar.

Det är väldigt svårt att ta Asthton Kutcher seriöst efter That 70 show, både Per o jag gjorde tappra försök att inte skratta när han grät och när han spelade matcho man. Men filmen var faktiskt ganska bra. Både jag o Per är ju svaga för filmer som utspelar sig ute på havet. Den innehöll det mesta, var förutsägbar emellanåt. Men den är helt klart godkänd!

Den får 3 "Åskars" av 5

3 kommentarer:

Gordon sa...

Kära Sara! Jag läser alltid med glädje din blogg. Nu undrar jag bara: vart har "tollaren Åskars busblogg" tagit vägen? - Kramar från oss i beardis-flocken

Anonym sa...

Det låter som en film i min smak! Sköt om dig nu och ha en trevlig helg!
Vicke
http://www.vicke.be/min_blogg.htm

Anonym sa...

Tyvärr tyckte jag filmen var otroligt förutsägbar så jag blev väldigt besviken, synd för jag gillar Kevin Costner annars.