söndag, mars 25, 2007

En dag på landet...

Idag så åkte jag och Per ut till hans pappas familj ute på landet, de bor i ett ganska så stort vackert hus vid havet. Vi åt våfflor, det är ju ändå våffeldagen och de hade hur många olika sorter sylt att välja mellan. Man fick ångest vid varje våffla. haha.

Sen så hjälpte jag och Per, L (Pers pappa) med att röja upp det han avverkat på deras mark, så det blev en hel del styrketräning idag, bära tung tung ved fram till en väg. Men det var skönt att få röra på sig och vara utomhus i det vackra vädret. Emellanåt tog vi paus på deras fruktansvärt stora altan och solade lite. Åskar var med hela tiden och sprang lös när vi grejade. Det tyckte han var toppen. Men han var inte så stor hjälp eftersom dit vi bar veden så bar han tillbaka dem där de hade varit *suck* Knäppa hund. Men kul var det.

Vi grillade även, året första grill, hur gott och mysigt som helst. Jag trivs väldigt bra ute på landet, och särskilt när det ligger vid havet. Hur kan man motstå det liksom? Kommer antagligen åka ut på fredag igen med Per syster efter hennes skola, Per ska jobba i stenungsund så han åker ut redan på torsdagen. Så är vi där lite nästa helg också. Men inte lika mycket som vi umgåtts med dem denna helg, igår var vi liksom iväg och shoppade med dem också. För nästa helg är sista helgen tillsammans innan jag åker upp till mamsen och papsen igen.

Ha det bra!

Inga kommentarer: